Heeft u vragen? Bel ons op 06 2078 8410 of gebruik ons contactformulier.
Duits Nederlands

Default welcome msg!

  • Gratis verzending vanaf € 50*
  • De nieuwste stoffen
  • Snelle levering
* Voor verzending naar NL, DE, BE
 
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verfijn zoekopdracht 

Sluiten

Ribcord

Wilt u bij ons ribstof kopen, dan is dat een juiste keuze. Wij hebben onze ribstoffen van de merken Abacadabra en Stenzo. De ribcordstof bestaat uit 100% katoen. Wij willen u als tip meegeven dat u stoffen van 100% katoen altijd voor het verwerken van deze ribstof moet wassen. Dit in verband met het krimpen van de stof.
 

5 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

 

5 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Ribstof kopen bij Dekkers Stoffen

Ribstof wordt ook wel corduroy of ribfluweel genoemd. De stof kwam eerder op de markt onder de naam Manchester en werd toen uitsluitend gebruikt voor werkbroeken en werklui-kleding.  In de jaren zeventig werd uit reclameoverweging de naam veranderd in Corduroy en werden er modieuze  broeken en jassen van gemaakt. De ribcord stof heeft een zachte vleug en de fijnere ribstof wordt ook wel Tinneroy of baby- ribcord genoemd. Deze baby ribstof kan dan ook gebruikt worden voor kleding voor kinderen en baby’s.


Ribstof kunt u in verschillende designs kopen zoals: bloemen, strepen, poppetjes, paisley, uni en nog meer. Dekkers Stoffen verkoopt de ribcord vanaf 25 cm (oplopend met 5 cm).

De merken Stenzo en Abacadabra komen twee maal per jaar met een nieuwe collectie ribstoffen, wij streven er dan ook naar om altijd als eerste de mooiste ribcord op onze site te presenteren. Zodat u snel als een van de eerste een keuze uit onze collectie ribstoffen kunt maken.

Heeft u nog vragen of suggesties over onze ribcord, dan kunt u ons altijd bereiken via: info@dekkersstoffen.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk terugmailen.