Heeft u vragen? Bel ons op 06 2078 8410 of gebruik ons contactformulier.
Duits Nederlands

Default welcome msg!

  • Gratis verzending vanaf € 50*
  • De nieuwste stoffen
  • Snelle levering
* Voor verzending naar NL, DE, BE
 
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verfijn zoekopdracht 

Sluiten

Flanel

Bent u op zoek naar flanel stoffen? Dan bent u bij Dekkers Stoffen aan het juiste adres. Wij verkopen onze flanel stoffen online per meter. De stof flanel is een los geweven weefsel, de stoffen flanel zijn aan één of twee zijden geruwd. Flanel werd als eerste gebruikt in Wales waar de stoffen flanel in de 17e eeuw werden vervaardigd,
 

11 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

 

11 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Flanel stoffen online bestellen

De flanel stof per meter voelt heel zacht aan en is daarom uitermate geschikt voor overhemden, hoeslakens, lakens en met name babylakentjes. De stoffen flanel zijn gemaakt van 100% katoen en kunnen daarom heet gewassen worden en dat is voor gebruik in de babykamer heel prettig.

 

Onze flanel stof per meter is te koop in verschillende kleuren zoals: roze, blauw, geel en wit. Daarbij hebben we ook bijpassende gele, blauwe en roze bloemetjes flanel.

 

Ook is onze flanel van het merk Abacadabra te gebruiken om heerlijke zachte, warme pyjama’s van te maken. U kunt onze flanel per meter kopen of per afmeting die u wenst. Mocht u nog vragen hebben over het kopen van onze flanel stoffen online dan kunt u ons 24 uur per dag mailen: info@dekkersstoffen.nl Ook kunt u op onze voorbeeldpagina kijken of er misschien creaties tussen zitten die uit de stof flanel vervaardigd zijn.