Heeft u vragen? Bel ons op 06 2078 8410 of gebruik ons contactformulier.
Duits Nederlands

Default welcome msg!

  • Gratis verzending vanaf € 50*
  • De nieuwste stoffen
  • Snelle levering
* Voor verzending naar NL, DE, BE
 
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verfijn zoekopdracht 

Sluiten

Lapjes stof

Ook bij Dekkers Stoffen uw webshop online vindt u natuurlijk lapjes stof, onze stoffen lapjes zijn afkomstig van rollen stof waarvan de laatste meters tot goedkope lapjes worden verwerkt.

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 53

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 53

Rooster  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lapjes stof kopen bij Dekkers Stoffen

Het is vooral leuk omdat deze lappen stof goedkoper verkocht worden. Ook verkopen wij lapjes stof (restanten) en wel drie stuks in een pakje van ongeveer twintig tot vijfendertig centimeter voor een zeer zacht prijsje. Onze lappen stof kunt u in verschillende designs kopen, de goedkope lapjes stof zijn er in blokjes, bloemetjes, stippeltjes, hartjes en in nog veel meer andere vormen.

 

Voor mensen die het leuk vinden om met stoffen en lappen creatieve dingen te doen is het vooral leuk om online goedkope lapjes te bestellen. Het is dan ook altijd een verassing om uw pakje met stofjes en lapjes te openen die uw online besteld heeft bij Dekkers Stoffen, uw webshop online voor al uw goedkope lappen en stoffen.

 

Heeft u vragen over onze lappenstof dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@dekkersstoffen.nl

 

Mocht u leuke ideeën hebben, wat er zoal met onze goedkope lapjes stof gedaan kan worden, laat het ons dan ook weten via bovenstaand e-mailadres.

 

Heeft u een voorbeeldfoto  van uw creatie, stuur deze dan op! Zodat ook andere klanten kunnen zien wat u zoal van onze goedkope lapjes online maakt.