Heeft u vragen? Bel ons op 06 2078 8410 of gebruik ons contactformulier.
Duits Nederlands

Default welcome msg!

 • Gratis verzending vanaf € 50*
 • De nieuwste stoffen
 • Snelle levering
* Voor verzending naar NL, DE, BE
 
(0 item) - € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Verfijn zoekopdracht 

Sluiten

Katoenen stoffen

Bij Dekkers Stoffen zijn we gespecialiseerd  in het verkopen van katoenen stoffen. Dat de meeste stoffen van Dekkers Stoffen van katoen zijn is geen toeval. Wij vinden katoen een mooi product om te verkopen, omdat katoenstof een plantaardig product is en daardoor door bijna iedereen gedragen kan worden. Ook door mensen die niet tegen synthetische stoffen kunnen. De meeste katoenen stoffen in onze online collectie hebben een Oeko-tex keurmerk, dat wil zeggen dat de stof onder goede omstandigheden gefabriceerd is. 

 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 535

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 535

Rooster  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Katoenen stoffen goedkoop online kopen


Onze katoenen stoffen online zijn goedkoop, maar van goede  kwaliteit. Wij verkopen katoen stoffen online van de merken Stenzo, Abacadabra en Dapper Collection. Wij proberen onze collectie katoenstof zo actueel mogelijk te houden, zodat u bij ons altijd de nieuwste katoen online kunt vinden. Onze katoenstof is zeer geliefd. Wij versturen onze katoenen stoffen naar vele landen in de wereld waaronder Duitsland, België, Engeland, Oostenrijk, Amerika en Japan

Katoen stof online kunt u gebruiken voor het vervaardigen van gordijnen, kleding, kussentjes, dekbedovertrekken, plaids, lakens, tafellakens, lampen, memoborden en nog veel meer.

Wij verkopen onze katoen van rol vanaf 25 cm (oplopend met 5 cm). Maar wilt u goedkope katoenen restlapjes kopen dan kan dat ook. Wij verkopen ook katoen als restlapjes en die zijn dan per drie verpakt en ongeveer 25 cm tot 35 cm lang.


Mocht u nog leuke ideeën hebben met onze katoen stof, mail dan naar info@dekkersstoffen.nl. We zijn zeer benieuwd naar de suggesties van onze klanten.